15/12/2017

Uitbreiding bedrijventerrein Vierschaere in Ledegem uitverkocht

De uitbreiding van het  bedrijventerrein Vierschaere in Ledegem is volledig uitverkocht. De vraag naar betaalbare ruimte voor bedrijven is groot in de regio. Het laatste beschikbare perceel werd deze week verkocht aan Debraco Interieur uit Wijtschate, gespecialiseerd in binnenhuisinrichting.

Het nieuwe bedrijventerrein, gelegen langs de Nijverheidslaan, is een uitbreiding van het reeds bestaande bedrijventerrein Vierschaere. In totaal werd er ruim 5 hectare verkoopbare grond bouwrijp gemaakt die bestemd was voor bedrijven met een maximale kavelgrootte van 5.000 m².

Nu het laatste perceel verkocht is, is het uitkijken naar de komst van het bedrijfsverzamelgebouw. Eén van de percelen werd verkocht aan ontwikkelaar De Zilverberg (groep Beeuwsaert Construct) uit Ledegem die weldra zal starten met de bouw. Er komen in totaal zes KMO-units met een oppervlakte van 202 m² tot 210 m². Als beheerder van het bedrijventerrein blijft WVI waken over de inpassing van het bedrijfsverzamelgebouw in het geheel.

Ondernemers die interesse hebben in het aanbod van WVI kunnen steeds een kijkje nemen op https://www.wvi.be/nl/aanbod/ondernemen/kaart.