Verkoop eerste perceel op bedrijventerrein Haandeput is een feit

Verkoop eerste perceel op bedrijventerrein Haandeput is een feit
01.12.17
Tuinaannemer Bart De Leersnijder uit Meulebeke mag zich officieel de eerste eigenaar noemen van een perceel grond op het bedrijventerrein Haandeput in Meulebeke. Gisteren vond de ondertekening van de akte plaats. 
 
Momenteel zijn de eerste verkennende gesprekken lopende met de architect voor het 1503m² groot perceel. “Als alles volgens plan verloopt, starten we met de realisatie van ons gebouw na het bouwverlof van 2018”, zegt Bart De Leersnijder. “Als kers op de taart zijn we via een openbare aanbesteding geselecteerd voor de aanleg en het onderhoud van de openbare groenzone op Haandeput. Begin januari 2018 starten we met de groenaanleg”. 
 
Bart De Leersnijder is als tuinaannemer reeds actief voor het onderhoud van de WVI-bedrijventerreinen in Menen Oost, Waregem Transvaal, Moorslede De Briekhoek en Wingene Hille-Zuid. 
 
Momenteel zijn er op het bedrijventerrein Haandeput nog vijf percelen beschikbaar. Ondernemers die interesse hebben in één van de resterende percelen, kunnen contact opnemen met WVI via 050 36 71 71 of ondernemen@wvi.be.