WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijvenpark

WVI zoekt projectontwikkelaar voor realisatie bedrijvenpark
21.12.17

WVI is op zoek naar een projectontwikkelaar voor de realisatie van een bedrijvenpark in Blankenberge dat plaats zal bieden aan één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen met verschillende types van modules - vloeroppervlaktes die variëren tussen 100 en 600 m². De projectsite ligt op de belangrijkste as tussen Blankenberge en Brugge (N371) en zal via een nieuw aangelegde toegangsweg ontsluiten naar de N371 Brugse Steenweg.

De zone is specifiek bestemd voor de inplanting van lokale productie-, verwerkende en/of dienstverlenende activiteiten die van belang zijn voor het economisch functioneren van de stad Blankenberge en niet hinderlijk voor de omgeving. Zo biedt een bedrijvenpark met één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen een kwalitatieve oplossing voor kleinschalige bedrijven, die vaak moeite hebben om een geschikte vestigingslocatie te vinden. De afzonderlijke units die variëren tussen 100 en 600 m² kunnen worden aangepast op maat van de klant. Zo zijn verschillende bedrijven in hetzelfde gebouw gevestigd, maar kunnen ze elk volledig autonoom functioneren.

Uniek gegeven is dat WVI de volledige projectsite van 1,7 ha verkoopt voor de ontwikkeling van een bedrijvenpark. Het totale project dient uitgevoerd te zijn binnen de periode van 3 jaar vanaf de opstart van de werken. Zo begeleidt WVI de stad Blankenberge van A tot Z in het proces om de ontwikkeling zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Projectontwikkelaars met interesse om zowel de infrastructuur als één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen van het toekomstig bedrijvenpark te realiseren, worden verzocht om een financieel en inhoudelijk voorstel in te dienen, uiterlijk op 28 februari 2018 om 12u00. Hieronder vindt u alle relevante informatie in verband met de verkoop:

https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=293953