20/06/2014

Bedrijfsgrond te koop in Pittem

De verkoop van industriegrond op het bedrijventerrein langs de Posterijlaan in Pittem gaat eind deze maand van start.

Het lokaal bedrijventerrein in Pittem is ca 5,8 ha groot. De kavels worden op maat van de bedrijven bepaald, met een maximum van 5000 m².
Het terrein wordt ontwikkeld met bijzondere aandacht voor duurzame energie. Wvi begeleidt de bedrijven bij het zoeken naar energiezuinige oplossingen.
De toegelaten activiteiten variëren van productie, opslag en onderzoek tot groothandel.
Omwille van efficiënt ruimtegebruik is het in bepaalde zones verplicht om het bedrijfsgebouw te koppelen aan dat van het aanpalend bedrijf. Het is daarenboven mogelijk om een woning te integreren in het bedrijfsgebouw.

De infrastructuurwerken op dit lokaal bedrijventerrein zijn momenteel in uitvoering  Na deze infrastructuurwerken volgen nog de aanleg van de nutsleidingen en de groenaanleg, waarna het bedrijventerrein eind 2014 volledig bouwrijp zal zijn. 

Op dinsdag  24 juni 2014 organiseren we een infomoment voor de kandidaat-kopers. Tijdens deze projectvoorstelling vernemen de geïnteresseerde de bedrijven de verkoopprijs, de voorschriften en de  verdere stappen voor verkoop.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk grond kunnen vrijblijvend contact opnemen met het infoloket van wvi -  infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) of 050 36 71 71.