26/03/2014

Bedrijfsverzamelgebouw op Lindeke in Ledegem uitverkocht

Met de verkoop van de grote module is het bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Lindeke in Sint Eloois-Winkel, Ledegem volledig uitverkocht.

Op het bedrijventerrein Lindeke heeft wvi een bestaande loods omgevormd tot een bedrijfsverzamelgebouw van 5 modules; 4 van 250 m² en 1 grote van ongeveer 490 m², die nu dus allemaal verkocht zijn. De modules zijn casco op de markt gebracht, inclusief een duplex met ingebouwd verdiep. Hierdoor is een verdere afwerking of invulling mogelijk naar wens van de koper.

De eigenaars van een module in het bedrijfsverzamelgebouw Lindeke zijn een aannemer in dak- en zinkwerken, een aannemer in elektriciteitswerken, een aannemer in data- en netwerkbekabeling en zonnepanelen, een bedrijf dat instaat voor onderhoud en herstelling van motoren en een handelaar in broodwaren die de module voor opslag gebruikt.

Een bedrijfsverzamelgebouw is een gebouw dat uit verschillende modules bestaat die een bedrijf kan kopen. Wvi heeft dit concept ontwikkeld omdat we vastgesteld hebben dat er een sterke groei is van kleinschalige lokale bedrijven met een eerder beperkte ruimtevraag.

Wvi heeft nog bedrijfsverzamelgebouwen in ontwikkeling en of modules te koop  in Veurne, Waregem, Lissewege en binnenkort in Ingelmunster.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket van wvi (infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be) - 050-36 71 71)