24/04/2013

Bouwrijpe bedrijfsgrond te koop in Poperinge

Er komt 30 ha bouwrijpe bedrijfsgrond in Poperinge ter beschikking in augustus 2013. Deze industriekavels, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, gaan in verkoop op 30 april tijdens een voorstelling van het bedrijventerrein Sappenleen in het stadhuis van Poperinge.

Sappenleen is gelegen aan de zuidoostelijke rand van Poperinge en is goed ontsloten via de Westhoekweg (Ieper-Poperinge) en de Frans-Vlaanderenweg (Poperinge-Steenvoorde). Deze 2 primaire wegen bieden rechtstreeks aansluiting enerzijds op de A19 (Ieper-Kortrijk) en anderzijds op de A25 (Duinkerke-Rijsel). Deze strategische locatie op het knooppunt tussen Noord-Frankrijk en Vlaanderen vormt een belangrijke troef.

Op het bestaand bedrijventerrein zijn er momenteel 76 ondernemingen gevestigd. Het bedrijventerrein omvat een relatief heterogene groep van ondernemingen: winkelketens, industriƫle handelszaken, KMO's en grote internationale ondernemingen zoals Mondi Poperinge NV, Connect Group NV, De Backer Pallets NV, Coatex NV, Welweler-Colaert NV.

Er wordt bovendien aandacht besteed aan de architecturale kwaliteit en duurzaamheid van de bedrijfsgebouwen.

Op 30 april 2013 om 18u vindt de projectvoorstelling plaats in het stadhuis te Poperinge, inschrijven kan via infoloket [at] wvi.be. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met wvi op 050 36 71 71,  of een kijkje nemen op http://www.wvi.be.