21/03/2013

Infrastructuurwerken op bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede gestart

De infrastructuurwerken voor de realisatie van het lokale bedrijventerrein De Briekhoek in Moorslede zijn van start gegaan. Het nieuwe bedrijventerrein is gelegen langs de Tuimelarestraat en vormt zodoende een uitbreiding van het reeds bestaande bedrijventerrein.

Met de start van de werken wordt ruim 5 ha verkoopbare grond bouwrijp gemaakt. Als alles volgens plan verloopt, zullen de infrastructuurwerken in het najaar afgerond zijn. In de tussentijd start wvi reeds met de verkoopprocedure.

Per bedrijf wordt de kavelgrootte beperkt tot maximaal 5.000 m². Alle lokale bedrijvigheid komt in aanmerking voor de aankoop van een perceel, met uitzondering van horeca, vrije beroepen, kleinhandel en detailhandel, zuivere kantoorgebouwen en Seveso-bedrijven.

In eerste instantie richt de verkoop zich op bedrijven uit de gemeente die zich wensen te herlocaliseren, maar in tweede orde komen ook andere bedrijven in aanmerking voor de aankoop van een perceel.

Op dinsdag 23 april 2013 zal wvi het project toelichten aan alle geïnteresseerde kandidaat-kopers.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich inschrijven bij wvi: 050 36 71 71 - infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be)