15/12/2014

Nieuw lokaal bedrijventerrein Zangersbos in Zedelgem bouwrijp

Het nieuwe 2,6 ha tellende lokaal bedrijventerrein in Aartrijke (Zedelgem) is bouwrijp en werd officieel  geopend.

De percelen zijn max. 5.000 m² groot, een ideale locatie voor KMO-bedrijven, zoals bv. een aannemer, schrijnwerker, schilder, smederij, loodgieter, etc.
Het bedrijventerrein is trouwens CO2- neutraal, dit betekent dat we subsidies gekregen hebben van het Vlaams Agentschap Ondernemen om van dit terrein een duurzaam terrein te maken. De bedrijven moeten groene stroom verbruiken door ofwel zelf groene stroom op te wekken (zonnepanelen) ofwel een contract af te sluiten met een groene stroomleverancier. 

Op vandaag hebben er reeds 4 bedrijven bevestigd dat ze het toegewezen perceel willen aankopen. De verkoopprijs bedraagt € 100/m² voor het binnengebied en € 105/m² langs de bufferzone, gezien de opportuniteit voor een woning met prachtig uitzicht op het landschap. 

Begin 2015 zullen we starten met het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw, een ideale locatie voor bedrijven die weinig ruimte nodig hebben. We voorzien 8 modules van 144 m² . Er zijn een 3-tal parkeerplaatsen voorzien per module, evenals een oprit. De modules kunnen ook samengevoegd worden en zijn flexibel in te richten. De modules worden casco opgeleverd, d.w.z. polybeton vloer, automatische poort, aparte deur, lichtstraten en geïsoleerde betonpanelen. Er is ook isolatie voorzien in het dak. De prijs voor 1 module bedraagt € 118.000 (excl. btw) en voor 2 modules betaal je € 220.000 (excl. btw). Ook hier zijn er al modules toegewezen. Na de zomer van 2015 zullen de bouwwerken klaar zijn.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen steeds contact opnemen met het infoloket via  infoloket [at] wvi.be -   T 050 36 71 71 -  www.wvi.be