05/08/2015

Nog 3 percelen bouwgrond te koop in de sociale verkaveling Wieltje in Ieper (Sint-Jan)

In opdracht van het OCMW Ieper realiseert WVI de verkaveling Wieltje in Sint-Jan. Momenteel zijn er nog 3 bouwkavels te koop in dit project.
De verkaveling is gelegen nabij de Brugseweg en de Noorderring in een rustige omgeving, niet ver van het centrum van Ieper.
Alle beschikbare kavels zijn bestemd voor halfopen bebouwing. Op alle kavels kunnen de kopers bouwen met een aannemer naar keuze.
De oppervlakte van de nog beschikbare kavels varieert tussen 355 m² en 400 m² en de gemiddelde verkoopprijs voor deze kavels bedraagt 148,75 eur/m².

Kandidaat-kopers die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een stuk bouwgrond in deze verkaveling kunnen in eerste instantie telefonisch een optie nemen op een kavel - zonder verplichting tot aankoop - voor een duur van maximum 8 dagen, gevolgd door een schriftelijke overeenkomst wanneer de keuze definitief is.

Voor meer informatie over deze verkaveling en de specifieke verkoopsvoorwaarden kan je terecht bij de dienst verkoop van WVI (tel. 050 36 71 56 / e-mail: e.vanengelandt [at] wvi.be).

Tags