12/07/2010

Start bouwwerken seniorenwoningen Vierseizoenenstraat in Moorslede

Slechts enkele weken nadat de opdracht via openbare aanbesteding toegewezen werd aan de aannemer Omega Bouw uit Oostwinkel, zijn de bouwwerken gestart voor 4 woongelegenheden met dienstverlening te Moorslede. 

Dit project is een uitbreiding van een reeds bestaand project met seniorenwoningen en zal gerealiseerd worden in samenwerking met het OCMW van Moorslede, die na aflevering van deze vier aan elkaar geschakelde seniorenwoningen, zal instaan voor het verhuren ervan. Voor de bouw van deze seniorenwoningen werden geen subsidies aangevraagd. Hierdoor kan het OCMW de woningen toewijzen conform hun intern reglement. 

De seniorenwoningen zijn dicht bij de markt van Moorslede gelegen en genieten dus een zeer centrale ligging. Alle leefruimtes bevinden zich op het gelijkvloers en zullen voorzien worden van een terras. Tevens beschikt elke woongelegenheid over een slaapkamer, inkom, bergruimte, living, geïnstalleerde keuken en badkamer. Een bijkomende troef is dat de bewoners gebruik kunnen maken van een centraal communicatiesysteem, waardoor men permanent met de OCMW diensten in contact kan komen. Dit alles zorgt ervoor dat deze kwaliteitsvolle woningen over het nodige comfort en de nodige veiligheid beschikken.

Tags