10/10/2012

Start werken op bedrijventerrein De Kalkaert in Middelkerke

Zowel de infrastructuurwerken als het archeologisch vervolgonderzoek gaan binnenkort van start  op het bedrijventerrein De Kalkaert in Middelkerke. Het is de eerste keer dat wvi een bedrijventerrein ontwikkelt op het grondgebied Middelkerke.

De Kalkaert is een lokaal bedrijventerrein dat  gelegen is tussen het Albertusgeleed en de bestaande commerciële zone. Er is één ontsluitingspunt voorzien op de Kalkaertstraat.

Het volledige terrein is 5,7 ha groot, na aanleg van de wegenis zal er nog  3,9 ha beschikbaar zijn om  te verkopen aan bedrijven. De kavels zullen maximum 5.000 m² groot zijn, er zal ruimte zijn voor een 20-tal bedrijven. Het terrein is specifiek gericht naar de lokale bedrijven,  maar horeca en kleinhandelsactiviteiten zijn niet toe­gelaten.

De infrastructuurwerken starten op 15 oktober 2012 en zullen ongeveer tot Pasen 2013 duren, nadien volgt nog de aanleg van de nutsleidingen, we verwachten dat het terrein bouwrijp zal zijn tegen het bouwverlof 2013.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich steeds richten tot  wvi, Baron Ruzettelaan 35, 8310 Assebroek,T 050 36 71 71,  infoloket [at] wvi.be (infoloket[at]wvi[dot]be.)

Tags