16/06/2015

Uniek woonproject rondom park in Lo

Het woonproject Wandelaersdreef en Rietgracht in Lo, dat 47 nieuwe woongelegenheden telt, is officieel geopend op zaterdag 12 juni. De verkaveling is opgezet rondom een prachtig speelpark.

In de Wandelaersdreef en Rietgracht worden 16 koop- en huurwoningen gebouwd door IJzer en Zee en 11 kwalitatieve en energiezuinige sleutel-op-de-deur-woningen gerealiseerd door de firma Catteeu.De firma Catteeu haalde het in een wedstrijdformule georganiseerd door Vlabo van 3 collega’s omwille van het mooie evenwicht prijs – kwaliteit. Vertrekpunt van deze wedstrijd was een kwaliteitsvol groepswoningbouwproject gericht op het park.

WVI verkoopt 20 kavels binnen dit project; 3 sociale kavels en 17 vrije. Eerste doelstelling van de WVI-kavels is het aanbieden van een betaalbaar woonaanbod. Met een gemiddelde verkoopprijs van ca. 150 euro/m² zijn wij hier echt wel in geslaagd. Maar niet enkel de bouwgrondprijs is bepalend, de mensen kunnen ook zelf bouwen met een aannemer en architect naar keuze en kunnen indien gewenst ook veel werken zelf uitvoeren, ook dit drukt de kostprijs.

De verkoop is opgestart in februari van dit jaar, er zijn reeds 9 kavels verkocht (7 vrije kavels en 2 woningen van de firma Catteeu).

Geïnteresseerd om een kavel aan te kopen en in Lo te komen wonen?
Meer info via ww.wvi.be, e.vanengelandt [at] wvi.be (e[dot]vanengelandt[at]wvi[dot]be), 050 36 71 71.


Tags