18/01/2012

Verkaveling Tramstraat in Koekelare bijna uitverkocht

De verkoop van de 15 bouwkavels in de verkaveling Tramstraat in Koekelare loopt als een trein, er zijn slechts nog 4 kavels beschikbaar. 

Deze verkaveling, die wvi realiseerde in samenwerking met de gemeente, situeert zich tussen de Oostmeetstraat, de Stationsstraat en de Ringlaan.

De verkaveling bestaat uit 19 percelen bouwgrond, waarvan wvi  er 15 verkoopt. Op deze percelen kunnen de kopers zelf hun woning bouwen, met een architect en aannemer naar keuze. De loten zijn gemiddeld 523 m² groot en worden verkocht aan gemiddeld 155,- EUR/m².
De overige 4 percelen worden gerealiseerd door de sociale woonmaatschappij IJzer en Zee voor de bouw van sociale koopwoningen.

Tijdens de eerste verkoopavond zijn er reeds 11 loten verkocht. Voor de overblijvende 4 loten zijn de kandidaten aangeschreven die zich opgegeven hadden op de lijst van kandidaat-kopers. Indien er na het aflopen van de lijst nog loten beschikbaar zijn, kunnen geïnteresseerden rechtsreeks contact opnemen met de dienst verkoop en kan er onmiddellijk tot aankoop overgegaan worden.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij het infoloket van wvi - Baron Ruzettelaan 35, 8310 Brugge (050 36 71 71 - www.wvi.be).

 

Tags