30/03/2010

Wvi verkoopt 1 000e bouwkavel in Roeselare

Op maandag 29 maart werden de heer en mevrouw Steven Soete en Daisy Vanwildemeersch, de kopers van de 1 000e wvi bouwkavel op het grondgebied Roeselare, in de bloemetjes gezet.

De 1 000e kavel  is gelegen in de recente verkaveling Lakenstraat te Roeselare. Dit project, zoals alle andere, gerealiseerd in goede samenwerking met het stadsbestuur van Roeselare, omvat 18 kavels, waarvan 12 kavels bestemd zijn voor gekoppelde woningbouw en 6 kavels voor open woningbouw.

 In deze nieuwe realisatie kunnen handige kopers de handen uit de mouwen steken en het huis van hun dromen zelf bouwen. Eind augustus 2009 werden de eerste verkoopovereenkomsten voor deze verkaveling afgesloten. Ondertussen is de verkaveling uitverkocht.

Op vandaag maakt wvi werk van een nieuwe verkaveling te Beveren, gelegen langs de Onledegoedstraat. Op 4,3 hectare zullen daar alles samen ongeveer 108 kavels en sociale huur- en koopwoningen gerealiseerd worden. Het beleidsplan en het verkavelingsplan, die eveneens door wvi opgemaakt worden, bevinden zich op vandaag in de beginfase.

Tags